Allotjament a Larache

L’oferta d’allotjament turístic al nord de la costa atlàntica es concentra a Asilah, on hi ha infinitat de llocs de tot tipus i preus. I, aleshores, per què vam anar a parar a Larache, que és com “el germà pobre”? Doncs no recordo quin va ser el procés, vam començar a mirar a Asilah, tot era molt car, o molt cutre, o no ens convencia... i vam augmentar el radi de recerca i aparegué Larache. Una casualitat d’aquelles que l’Islam explica tant bé, un MAKTUB que ens va permetre conèixer aquesta ciutat interessant i aquest hotel, una vella glòria del colonialisme, però que encara conserva certa gràcia. 



HOTEL ESPAÑA

Adreça: Rue Hassan II, N-6 – Larache - Marroc
Telèfon: +212 539 91 31 95
Email: hotelespana2@yahoo.fr
Preu: 400 DH per una habitació quàdruple sense esmorzar


 

 
(clicar sobre les imatges per ampliar-les)

SITUACIÓ: A la cèntrica i homònima plaça España, millor impossible.

ARQUITECTURA: Edifici clàssic relíquia del colonialisme espanyol força ben conservat i encara amb encant. S’hi veu que en el seu moment seria un un gran hotel amb molta solera, ara només en queda la solera... però segueix essent recomanable (bé, la meva mare no hi aniria, però jo hi tornaria).

SERVEI I NETEJA: Servei increïblement amable. Especial menció per Sheherezade i per al senyor gran de la recepció que ens donà algunes valuosíssimes lliçons sobre la vida a Larache, a part de bones recomanacions sobre com anar a la platja. La neteja era correcta.

HABITACIÓ: Habitació enorme amb dos llits de matrimoni. Balcó al carrer lateral peatonal i amb vistes a la plaça d’España. Si bé la decoració i els mobles eren clarament dels anys 70, l’habitació era molt correcta.

BANY: Gran, amb banyera i finestra a l’exterior. Malgrat estar molt net es feia evident que necessitava una renovació urgent perquè allà tot era “d’origen”.

RESERVA: Vam fer la reserva via email un parell de dies abans. Ens van atendre en espanyol perfecte i amb molta amabilitat.

ALTRES: Sala amb WIFI gratuït a la planta primera. S’aparca bé pels voltants i cal donar una propina al vigilant de dia o de nit segons s’escaigui.


Tinc també bones referències de l'AlbertM de la Pensión Amal, que tot i ésser molt senzilla va resultar còmoda i neta en l'estada que hi va fer amb la seva família.


Si us interessaAltres llocs del Marroc on ens hem allotjat amb nens


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...