Ruta de 9 dies pel Marroc amb avis i nens


Durada:    9 dies

Dates:      30.08.2015 - 07.09.2015

Itinerari:   Marrakech - Skoura - 
                Telouet - Essaouira - 
                Oualidia - Chaouen - 
                Azrou - Marrakech

Distància:  2575 km

Links:      Track KML
               Ruta a Google Maps

              






El repte: Els meus pares, que ja havien visitat el Marroc fa deu anys (i no els va agradar especialment), tenien moltes ganes de donar-hi una segona oportunitat, aquesta vegada amb nosaltres i els nens. El repte consistia en fer una ruta amb llocs nous per ells, amb aquells indrets "especials" que nosaltres volíem que coneixessin i obviant les calors del sud de l'Atlas a finals d'agost. I la premissa més important: anar tots junts en un sol cotxe de lloguer.



Enllaços imprescindibles per preparar una ruta pel Marroc en família

Viajar por Marruecos: la millor informació que hi ha actualment a la web, contrastada i de primera mà. Amb bon criteri, bones recomanacions i amb una base molt documentada. Imprescindible.
Allotjament al Marroc: tots els allotjaments on hem estat al Marroc situats sobre un mapa i amb l'enllaç a les diferents possibilitats que hem explorat en diverses zones. Molt útil.
Què visitar al Marroc: tots els punts amb un cert interès turístic que nosaltres hem visitat situats sobre un mapa i classificats en funció del tipus (paisatgístic, monuments, platges, excursions,...).
Temes interessants sobre viatjar pel Marroc: alguns temes que considerem que poden tenir un interès general per resoldre els primers dubtes que sorgeixen en viatjar per lliure pel Marroc.
Sóc el que llegeixo: la meva selecció de lectures amb temàtica centrada en el Marroc.

I, per suposat, tots els fils oberts sobre aquest país al Foro Los Viajeros!

Itinerari detallat

A continuació aniré publicant BREUS descripcions dels recorreguts de cada dia i alguns consells útils per a cada recorregut. Tanmateix, ja sabeu, a la meva velocitat habitual... Si necessiteu alguna informació de l'itinerari i no teniu la (santa) paciència d'esperar que ho publiqui, ens podeu deixar un comentari o escriure'ns un email, que respondrem encantats.

               
Dia 1      Girona - Marrakech





Per informació ja publicada d'altres viatges al Marroc que hem fet: cliqueu aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...