Índex Fez no es Marrakech 2010

Viatge a Marroc realitzat durant 4 dies. Anàvem el meu company i jo sols, en aquesta ocasió els nens es van quedar amb els avis ;-)

Els links corresponents a les entrades publicades són els següents:


01 Fez no és Marrakech
02 Dades útils
03 Gastronomia local
04 Allotjament
05 Per la medina de Fez
06 Per la medina de Meknes
07 Despeses, compres i regateig



7 comentaris:

  1. Tot i que ja fa un any d'aquesta entrada, l'he llegida avui perquè diumenge vaig passar a Meknès, i per descomptat em vaig quedar amb ganes de tornar-hi (el pla d'un cap de setmana que, per unes coses o unes altres, no arriba mai!).

    El teu apunt encara m'ha donat més ganes!

    Per cert, al Marroc és MOLT freqüent que els trajectes d'anada i de tornada en transport públic (bus i taxi, no ho sé per al tren) siguen diferents. Li acabes trobant una lògica i tot... :P

    ResponElimina
  2. Hola E!
    Efectivament, Meknes es una ciutat molt agradable per fer-hi una visita i la seva medina a mi m'agrada especialment. Nosaltres hi vam tornar a estar aquest estiu i ens hi vam quedar una nit i va ser un gran encert. A més, hi havia un gran festival de música amaziga a la Place el Hedim amb un ambient increíble.

    I d'això que comentes dels transports... el contrari seria l'extrany, que tot seguís sempre el mateix patró. No et pots confiar mai, cada vegada és diferent. En el nostre cas, estem fent tot un compendi de casuístiques diferents de paperassa en entrar o sortir del país... ja sóc una experta cercant el cap de les aduanes... ;-)
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Puf, no em parles de paperassa. Pensava que era impossible que demanaren més papers per renovar la residència que per traure-la; però al Marroc tot és possible! (En fi, les nostres autoritats a ells els fan el mateix. "Vuelva usted mañana": s'hi podria fer una pel·lícula...).

      A Meknès segurament anirem a desembre a a gener, ja veurem. Si no és molt preguntar, on vau dormir? (Igual ho has publicat, però jo no ho he trobat).

      Eva

      Elimina
  3. Si... paperassa infinita... i amb el cotxe ja és espectacular!!

    Vam dormir a l'Ibis, que està magníficament situat, sobretot si hi vas en cotxe, portes nens i fa molta calor (perquè té: parking, habitacions comunicades i piscina, jeje). Una altra gran opció és el Riad Meknes, on hem intentat anar un parell de vegades però no tenien habitacions familiars lliures i també tinc molt bones referencies del Riad Hiba, per ésser econòmic i bonic.

    SAlut!!

    ResponElimina
  4. Doncs per a l'Ibis no complim les condicions: hivern, probablement sens cotxe i segur que sense xiquets :P
    Els riads fan bona pinta, gràcies per la recomanació. Sempre va bé tindre alguna referència.

    ResponElimina
  5. Molt bones!

    Acabo de llegir la teva entrada. Fantàstica! Recomanaries Fes-Meknès per cap d'any amb una nena d'un any? Volem buscar un allotjament amb cuina pròpia.

    Moltes gràcies i salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Moltes mercès pels teus amables comentaris.
      Meknes és una ciutat molt més tranquil·la que Fes i amb gran varietat d'allotjament, així que crec que pot ser un destí fàcil per anar-hi amb una criatura. Tanmateix, no us deixeu enganyar, heu de tenir en compte que a l'hivern hi fa força fred, així que aneu preparats i abrigats. Per la resta, a disfrutar!

      Elimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...