Allotjament a Errachidia

No formava part dels nostres plans allotjar-nos a Errachidia i, sincerament, no crec que torni a passar però aquest darrer estiu veníem del Dadès en direcció cap al nord i amb la intenció de dormir a Goulmima. La nostra amiga Marta ens havia aconsellat per anar amb canalla la "Maison d'Hôtes les Palmiers", però en arribar-hi vam veure que, primerament, havia canviat de nom i, en entrar-hi, també havia canviat de propietaris amb un desastre de resultat: el que havia estat una caseta amb jardí al costat del Ksar i del palmeral havia esdevingut un antre ple de mosques i caques de gat, almenys quan nosaltres ho vam veure. Per tant, vam fugir per cames i vam decidir de continuar cap al nord.

En arribar a Errachidia vam fer el que no s'ha de fer mai: quedar-nos al primer lloc. Quan l'endemà al matí descobreixes que el segon i el tercer dels hotels eren probablement millors i més barats fa molta ràbia, però feia moltíssima calor i els nens estaven una mica cansats, així que ens vam rendir fàcilment. 

Tot i que és un hotel preciós, és altament probable que no hi tornem per dos motius: va ser l'allotjament més car de tot el viatge (amb el súperdescompte que ens van aplicar vam sortir per 800DH per dormir i esmorzar) i perquè és l'únic lloc on vam conviure amb cuques (escarbats) més grans del que hi ha per les nostres terres. Els meus fills encara l'anomenen "l'hotel de luxe dels escarbats).



HOTEL LE RIAD 
Carretera de Goulmima - Errachidia
Tel. :+212 (05 )35791006
Email: info@hotelleriad.com
Links: Web - Tripadvisor
Preu: 800 DH habitació quàdruple B&B



 

 



(cliqueu sobre les imatges per ampliar-les)

SITUACIÓ: Situat just a l'entrada a la ciutat venint de Goulmima amb dos hotels de característiques similars al costat. Se situa als afores de la ciutat, de manera que cal caminar un llarg tros o agafar el cotxe per anar al centre.



ARQUITECTURA: Bonic conjunt d'edificacions de nova construcció. Les habitacions es situen en pavellons al voltant de la gran piscina. Espais comuns i menjador decorats amb luxe i gust. Bonics jardins entre els edificis.

SERVEI I NETEJA: Servei de recepció bastant fred i servei de menjador molt distant. Neteja acceptable a les habitacions i molt més acurada en espais comuns i jardins.

CLIMATITZACIÓ: Aire condicionat i bomba de calor a les habitacions.

HABITACIÓ: Molt àmplia per a quatre persones amb un llit doble, un llit individual i un sofà que es transforma en llit. Decoració i il·luminació cuidades. Televisió amb canals internacionals.

BANY: Molt gran i ben equipat, fins i tot amb assecador de cabell.

RESTAURACIÓ: Únicament vam tenir ocasió d'esmorzar i el bufet era bastant mediocre i escàs. El suc de taronja tan artificial que desmereixia el bonic entorn en què se serveix.

RESERVA: Vam anar-hi sense reserva i disposaven d'habitacions, és un hotel molt gran.

ALTRES: Tenen wifi en espais comuns i també a les habitacions. Hi ha aparcament just a la porta.

PROBLEMES : Abans d'anar-nos a dormir vam veure que els sobreeixidors dels desaigües de l'habitació tenien un tap de paper higiènic i el vam treure pensant que era un descuit o una gamberrada. Al matí havien sortit diversos escarabats que estaven pel bany i fins i tot un d'ells va arribar a l'habitació. Ho vam comunicar a recepció i es van disculpar dient que tenen un problema amb les clavegueres i que fan tot el que poden. Realment ens va semblar que deien la veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...