Descobrint Barcelona: turisme en família


El meu company va diàriament a Barcelona a treballar a les Rambles, a tocar de l'estàtua de Colon, de manera que el cap de setmana la darrera cosa que té ganes de fer és tornar-hi.

Tanmateix, el fet que ell treballi al centre implica que diàriament descobreix nous carrers, racons i botigues que, finalment, acaba tenint ganes de compartir amb tots nosaltres. Alguns dissabtes la democràcia triomfa i, tres contra un, acabem anant a donar un tomb pel centre a descobrir nous indrets o a revisitar aquells que ens encisen amb la simple excusa d'anar a fer algun encàrrec.

Quan tenim visites, això sí, és un vertader plaer portar-los a veure "els nostres tresors" i és això el que volum compartir amb vosaltres, la nostra Barcelona particular. Hi ha molt més a veure si disposeu de temps, però en aquest plànol trobareu:

  • els punts d'interès en vermell.
  • restaurants o bars on anar en família (pocs) en verd.
  • botigues interessants en groc.

També hi ha dos recorreguts que acostumem a fer (un pel Raval i l'altre pel Gòtic) i que us ajudaran a agrupar el màxim nombre de punts d'interès.




Després de tants anys descobrint indrets podríem explicar-vos-en molts, però de moment us deixo unes petites pinzellades. Prometem molt més.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...