Què visitar al Marroc amb nens?


Veure Turisme al Marroc amb nens en un mapa més gran

Esteu preparant una ruta pel Marroc en família? 

Doncs ens sembla una idea genial. Nosaltres ho hem fet des que els nostres fills eren molt petits i, de fet, som totalment reincidents.

Això sí, un dia un amic em va dir que "el Marroc és com un continent: et pots despertar en una platja deserta, dinar en un cim de més de 2000 metres i veure les estrelles en una duna". Amb aquesta varietat paisatgística tan extraordinària de vegades resulta difícil d'escollir el destí, oi?



En un intent d'ésser útils i de treure ferro al tema d'anar amb la canalla, en el mapa anterior hem grafiat tots els indrets que considerem que tenen algun interès a nivell turístic. Òbviament n'hi ha moltíssims més, però ens limitem a posar els que hem viscut en primera persona. Hem intentat que l'ubicació sigui el més precisa possible. Només cal que cliqueu a sobre de l'indicador i us apareixerà una petita explicació.

Si esteu muntant una ruta, resulta útil baixar-se l'arxiu .KML o .KMX i superposar-lo amb la vostra ruta, així veureu quins indrets d'interès teniu a prop.

Si ho voleu combinar amb les nostres recomanacions sobre allotjament al Marroc amb nens, també us pot ajudar.

Tanmateix, si teniu dubtes de qualsevol qüestió relacionada amb aquestes visites, us contestarem encantats als comentaris o via email.


6 comentaris:

  1. Magnífica idea la de decribir todos los puntos de interés. Ahora, menudo currazo que te has pegado.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hombre.... y el rato que me he tirado para poner esos iconos de dibujos animados!
      Aunque si uno se baja la versión para Google Earth del mapa y lo superpone con el track previsto... bueno.... bueno... eso puede ser muy interesante ;-)
      Lo que sí sería flipante sería ver TU mapa, seria completamente opaco de iconos, maestro.

      Un besazo,

      Elimina
  2. Bertika, m'encanta el nou look del teu blog....i per cert, ja t'anyorava!

    ResponElimina
  3. Hola Lux!
    Moltes gràcies, ja tenia ganes de canviar una mica... ho veia massa fosc. Aquest any ha estat molt complicat i disposo de poc temps darrerament, així que ho vaig modificant mica a mica.
    Jo també enyorava els teus comentaris.
    Que passis bones festes si no "parlem" abans!

    ResponElimina
  4. Berta,
    quina passada de blog! tens un munt d'informació i super ben classificada, m'has enamorat amb els mapes i totes les cosetes allà posades! ens faran super servei! moltissimes gràcies!!
    Per semana santa anirem al marroc i espero tenir temps per a publicar al nostre blog també! no dubtis que surtirás linkada!!!

    Sort i segueix amb el blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes mercès per les teves amables paraules :)
      Nosaltres també estarem pel país per Setmana Santa (com és habitual fa molts anys...). Tinc el blog una mica abandonat, així que si necessites una mica d'informació d'alguna cosa que no trobis per aquí, envia'm un mail.
      Bon viatge!

      Elimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...